vrijdag 7 maart 2014

Nog 1 week

Hallo iedereen, 
Vandaag vrijdag beginnen we aan onze laatste week hier in Bali, het was de vorige dagen en druk en zal nog drukker worden denk ik, een paar leuke dingen maar ook minder leuke zoals afscheid nemen van vrienden hier. 
Verleden week woensdag zijn we bij de ouders van Eka gaan eten, wat was het weer heerlijk smullen van de lekkere babi ketcap en andere lekkere dingen, ook weer de lekkere Bali Kopi meegekregen, we drinken dat hier en thuis ook en dan denken we in België terug aan de heerlijke tijd hier.
Ze spreken geen Engels dus moest wel mijn beste Indonesisch bovenhalen hoor. 
Dinsdag kwamen Niken en Wil afscheid nemen, woensdag zijn we dan naar Sambangan gereden om afscheid te nemen van Komang en haar gezinnetje, haar dochtertje was hoegenaamd niet bang van ons, gewoonlijk zijn de kindjes toch wel een beetje bang van die grote blanke mensen. Heerlijk tripje in de bergen, hier zijn ze nog niet zo gewoon om toeristen te zien.
Lekkere ananaswijn van Cintje & Huub
Nadien even langs de kapper, dit is hier wel een stuk goedkoper dan in België, daarna zijn we ineens doorgereden naar Xenia om een lekker visje te gaan eten, gewoonlijk hebben we zo'n visje van rond de 2 kilo maar nu hadden ze die grote niet dus 3 kleinere genomen, we hebben er weer van gesmuld hoor.
Wat was het daar aan de zee lekker vertoeven, zacht briesje en geen toeristen, hier komen alleen maar locals, en dat zijn wij toch ook al een beetje hé.
Gisteren zijn we bij onze Balinese vriendin gaan eten, ook 
weer lekkere babi kecap gegeten, als dessert pisang goreng ( gebakken banaan ) met een heerlijke saus, ze smaakt zoals de kandijsiroop bij ons, maar dit maken ze dan zelf klaar.
We zijn ook al een paar keer bij Buda Bakery gaan eten, heerlijk rustig, mooi zicht op de bergen en nog eens lekker eten ook zoals je op de foto's kon zien.
Robert heeft al één doos ingepakt, maar maandag begint het grote werk !!!! donderdag namiddag komen ze al het gerief halen dat hier blijft staan en vrijdag rond 11 uur komt Zai met Atik om ons naar de luchthaven te brengen waar we s'avonds rond 20.00 uur naar huis vertrekken.
Robert gaat s'morgens met de motor tot bij onze vrienden Cintje en Huub waar onze motor mag blijven staan, van hun ook weer afscheid nemen, daarna even stoppen bij onze Balinese vrienden en dan op weg van een rit van zeker 3 uur door de bergen naar Denpasar.
Gewoonlijk zijn we er altijd goed op tijd zo kunnen we nog een beetje rondwandelen in de nieuwe luchthaven.
Groetjes en tot volgende week met het laatste verslagje
Rita & Robert




Geen opmerkingen:

Een reactie posten