vrijdag 14 maart 2014

Dag van vertrek uit Bali

Hallo iedereen,

Mooie liedjes duren niet lang maar voor ons heeft het toch zes maanden geduurd, het is toch steeds fijn te vertoeven op een plaats waar de mensen nog op 45 toeren draaien, alles op een rustige manier doen en bekijken.

Maar nu is het tijd dat we weer naar het drukkere leven gaan en op 78 toeren gaan draaien, natuurlijk fijn om kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden terug te zien, en dan terug beginnen af te tellen naar 17 september dat we terug naar Bali kunnen vertrekken.
De laatste dagen waren druk zoals altijd daar geraken we al een beetje aangewend, natuurlijk afscheid nemen is nooit fijn, maar ja het moet hier en thuis gebeuren.

Nog van verschillende vrienden afscheid genomen en woensdag zijn we begonnen met in te laden van hetgeen hier moet blijven, amaai een mens vergaard toch nogal wat in die zeven keer hier.

Donderdag voormiddag zijn ze met de auto al onze spullen komen halen en dat blijft nu bij onze Balinese vrienden staan.
De eigenares heeft ons donderdag middag nog lekker verwend met Rendang, is ongeveer zoals ons stoofvlees.
Dan onze bagage, Robert dacht dat we een doos bijna leeg zouden mee naar huis kunnen nemen, maar dat is niet, we hebben er nog een deel moeten uithalen want we zaten een heel deel over de 60 kg, ik heb zelfs topjes van mij in de zak van de laptop gestoken.
Om 11 uur komt Zai en Atik ons ophalen en rijdt Robert met de motor ineens tot bij onze vrienden waar onze motor al verschillende jaren staat als we naar huis gaan, ook van hun weer afscheid nemen daarna nog van onze Balinese vriendin, dit zal niet zo eenvoudig zijn denk ik. 
We hopen rond 12 uur te kunnen doorrijden, want toch zeker een tripje van 3 uur door de bergen, we hopen tussen 15 en 15,30 in Denpasar te kunnen zijn, gewoonlijk is er een balie open voor early check van Singapore Airlines dan zijn we van onze bagage van af en kunnen we daar wat rond kuieren.

Ik weet ook niet hoe het met de veiligheids controle zal zijn nu het vliegtuig nog altijd niet gevonden is.

Onze vlucht is voorzien om 20,05 en rond 23 uur zijn we in Singapore waar we iets voor middernacht vertrekken voor de vlucht naar Schiphol waar we rond 6,30 zaterdag morgen aankomen, dan een 
treinritje van 1,30 tot in Roosendaal daar wacht onze Frank ons op met onze dikke jassen hopelijk.
Daar gaan we genieten van lekkere pistoletjes en of die zullen smaken die zes maanden niet meer gegeten.
vervolg krijgen jullie als we thuis zijn.
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten